Data center heat load testing

Unieke heat load

testing methode

Veilig, schoon en betrouwbaar

Stage lights heat load testing

Flexibel en

oplossingsgericht

Binnen budget en deadlines

Datacenter heat load testing

Communicatie als

verbindende factor

Korte lijnen en één aanspreekpunt

Heat load productions – heat load testing

Van adviseren

tot realiseren

One-stop-shop oplossingen

Turnkey heat load testing

Heat load testen

met lichtbronnen

Betere resultaten, meer mogelijkheden

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs

WERKWIJZE

Onze werkwijze is gebaseerd op adviseren, produceren en faciliteren. Door het project gefaseerd op te bouwen staan wij garant voor een optimale en efficiënte testomgeving met een gedegen voorbereiding en uitvoering. Dit begint met een inventarisatie waarbij wij op basis van de wensen, mogelijkheden en het budget een passend advies samenstellen. Dit advies wordt ondersteund met berekeningen en een ontwerp van de verdeling. Na goedkeuring wordt middels produceren het geheel technisch uitgewerkt en zijn wij verantwoordelijk voor de planning, technisch tekenwerk en de inkoop. Met het faciliteren van zowel mensen, materiaal, logistiek, bescherming als aanvullende diensten voorzien wij in een totaal productie met korte lijnen en één aanspreekpunt.

De drie fases bij heat load testing: adviseren, produceren en faciliteren.
Advies

Aanvragen worden snel en daadkrachtig in behandeling genomen en uitgewerkt. Door onze onafhankelijkheid garanderen wij een eerlijk en betrokken advies gebaseerd op de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Door het aanbieden van meerdere testmogelijkheden kan er op basis van haalbaarheid, mogelijke risico's, planning, budget en feiten worden gekozen voor de best passende methode.

Advies

Aanvragen worden snel en daadkrachtig in behandeling genomen en uitgewerkt. Door onze onafhankelijkheid garanderen wij een eerlijk en betrokken advies gebaseerd op de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Door het aanbieden van meerdere testmogelijkheden kan er op basis van haalbaarheid, mogelijke risico's, planning, budget en feiten worden gekozen voor de best passende methode.

Berekeningen en verdelingen

Gebaseerd op de aansluitingen en het gewenste test vermogen zal er een 1e berekening en opzet van de verdeling worden gemaakt. Op deze manier ontstaat er overzicht waar welk vermogen geplaatst en gegenereerd zal worden en wat de totaalvermogens zijn. Na goedkeuring gaan wij de opzet middels produceren verder uitwerken.

TECHNISCHE UITWERKING

Tijdens de technische uitwerking, ook wel technische productie genoemd wordt het project verder uitgewerkt. Alle technische en logistieke aspecten worden op een transparante en efficiënte manier met elkaar verbonden en alle lijnen worden uitgezet. Duidelijke communicatie, vermogen overzichten, technische tekeningen en planningen zorgen dat u goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en de te nemen stappen.

TECHNISCHE TEKENINGEN

Voor alle projecten maken wij technische (CAD) tekeningen die ongeacht formaat op schaal in de bestaande bouwtekeningen worden geïmplementeerd. Deze tekeningen geven voorafgaand aan plaatsing een duidelijk inzicht in de verdeling en beschikbare ruimte. Zaken als de aanrijroute, bescherming van het pand, vermogens en aansluitingen worden ook in deze tekeningen verwerkt.

ONAFHANKELIJKE INKOOP

Heat Load Productions opereert als onafhankelijke partij tussen de opdrachtgever en de verschillende leveranciers. Door onze "white label" positie bent u verzekerd van een efficiënte inkoop en zal er te allen tijde met de juiste partijen, mensen en materialen worden gewerkt. Tevens zal er door gebruik te maken van marktwerking en vergelijk een zo scherp mogelijke inkoop worden behaald.

MENSEN

Wij werken "self supported" en met VCA gecertificeerde mensen uit de entertainment wereld. In de praktijk betekent dit professionals die zonder 9 tot 17 mentaliteit oplossingsgericht, sociaal, discreet en representatief zijn. Tevens zijn onze mensen zich bewust van de gevoeligheid en eisen van het project en de locatie.

MATERIAAL EN STROOMVOORZIENING

Heat Load Productions voorziet zowel in kachels, loadbanks als lampen. Door onze uitgebreide check en schoonmaak procedure kunnen wij correct werkend en gekeurd data-clean materiaal garanderen. Verder is onze infrastructuur zo samengesteld dat wij met zowel een poweroutlet onder de datavloer als met een hoofdaansluiting op de PDU kunnen werken.

TRANSPORT EN LOGISTIEK

Wij dragen zorg voor alle benodigde transportbewegingen en voorzieningen. Door ons aan te passen aan uw locatie vergroten wij de laad en los mogelijkheden van het pand. Denk hierbij aan de mogelijkheid om een tijdelijk loadingdock en/of een ramp te plaatsen. De datazalen worden hierdoor snel, veilig, efficiënt en met zo min mogelijk overlast voor overige werkzaamheden bereikt.

BESCHERMING PAND

Om de kans op schade aan het veelal nieuwe pand te verkleinen nemen wij voorafgaand aan het interne transport de nodige voorzorgsmaatregelen. Dit in de vorm van speciale deur- en wandbescherming, stucloper en speciale lichtgewicht rijplaten voor de vloeren. Hierdoor neemt de kans op schade en dus op extra kosten en tijdverlies aanzienlijk af.

AANVULLENDE DIENSTEN

Naast het realiseren van de testopstelling zelf kan Heat Load Productions ook voorzien in aanvullende diensten. Denk hierbij aan data logging, temperature monitoring en een brandwacht.